fredag den 15. juli 2011

Vores første pressemeddelelse!

Spilopmageriet – En verden af fantastiske fortællinger

Til alle spilopmagere og barnlige sjæle har vi en vigtig nyhed: Børnebogsforlaget Spilopmageriet har forladt ideernes kravlegård og er nu ved at tage sine første skridt i bogudgivelsernes verden. ”Det er ærlig talt en spændende udvikling for os,” udtaler forlagets ejer Peter Tinggaard, ”og vi håber, at det med tiden også vil føre til glæde og inspiration for mange andre.”

Forlagets første bog er netop udkommet. Den hedder ”Max og Mikro – Historien om de væltede træer”, og handler om to usædvanlige venner, en elefant og en mus. Den er fuld af farverige tegninger og finurlige indslag med en vaskeægte spilopmager-mus som bogens hovedperson.

Peter Tinggaard fortæller, at der på nuværende tidspunkt er to andre bøger, som forlaget arbejder med, men han ønsker ikke at afsløre mere nu. ”For ellers risikerer vi jo, at et andet forlag snupper én af vores fantastiske ideer,” siger han med et smil.

”Det ville selvfølgelig være skønt at sælge en masse bøger,” medgiver Peter, ”men der er flere ting, som vi vægter langt højere end det. Fx har vi lovet os selv, at vi ikke vil udgive en eneste bog, som ikke rummer en tydelig morale. Vi vil være sikre på, at vores bøger beriger og inspirerer vores læsere, og så er det ikke nok for os bare at underholde. Vi ønsker at være et forlag, hvorfra der skal komme en lang række fantastiske børnebøger, der både er magiske og sande. Bøger, som tilfører barnets hverdag fantasi, drømme og nye ideer. Bøger, som virkelig underholder, men som altid vil mere end det. Om det lykkes vil tiden jo vise, men livet er for kort til ikke at satse på sine drømme ... ”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar